Rolluiken

Rolpoorten of rolluiken zijn geschikt voor zowel woningen als bedrijfspanden. Ako Sol is gespecialiseerd in het monteren, onderhouden en vervangen van alle typen rolluiken.

Hoge kwaliteit

Wij maken alleen gebruik van merken met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Alle roldeuren worden vakkundig ingemeten en gemonteerd, inclusief elektrische Somfy motor.

De rolluiken zijn gemaakt van dubbelwandig, dubbel gemoffeld aluminium. Daarnaast is de onderlat afgewerkt met rubber voor optimale afdichting en geruisloze werking.

Alle producten zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Rolluiken wit

Een veilig gevoel

Onze rolluiken stellen u in staat uw woning of bedrijfspand volledig af te sluiten voor ongewenst bezoek. Doordat de ophangveer de lamellen van de rolluik blokkeren kan deze ook niet opgetild worden. Op deze manier verlaag je het inbraakrisico drastisch.

Extra isolatie

Een rolluik vormt een excellente zon- en hittewring in de zomer en zorgt voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Daarnaast isoleren ze ook goed tegen geluid.

Vrijblijvend een afspraak inplannen?

Voor meer informatie, of om vrijblijvend een afspraak met ons in te plannen kunt u gerust contact met ons opnemen. U bent ook van harte welkom in onze showroom! Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren.

Ons aanbod

Ingebouwde Rolluiken

Ingebouwde rolluiken zijn geïntegreerd in de gevel, waardoor de bovenkast niet zichtbaar is. Dit zorgt voor een mooi geheel en luxe uitstraling.

ingebouwde rolluik

Voorbouw rolluiken

Deze typen rolluiken worden vooral toegepast wanneer de ze later aan uw woning of pand zijn toegevoegd. Dankzij de verschillende manieren waarmee de kast afgewerkt kan worden is dit nog steeds een erg luxe oplossing.

voorbouw rolluik

Bovenliggende rolluiken

Bovenliggende rolluiken worden vóór de installatie op het raam gemonteerd en samen met het raam in de raamopening geplaatst.

bovenliggende rolluik

Rolpoorten ook mogelijk

Alle rolpoorten kunnen op dezelfde manier gemonteerd worden als de rolluiken. Daarnaast zijn de roldeuren ook verkrijgbaar in veschillende kleuren.

Wat is een rolpoort?

Een rolpoort is een sterke, veilige en praktische oplossing om grotere oppervlakten af te sluiten. Daarnaast kunnen rolpoorten ook functioneren als alternatief voor een garagedeur. 

oostmaaslaan rotterdam