Tevreden klanten sinds 1974

Onze projecten

Bekijk hier een greep uit onze projecten. Met trots presenteren wij waar wij met voldoening aan hebben gewerkt. Deze projecten variëren van zakelijke klanten tot aan overheidsinstanties.

Vrijblijvend een afspraak inplannen?

Voor meer informatie, of om vrijblijvend een afspraak met ons in te plannen kunt u gerust contact met ons opnemen. U bent ook van harte welkom in onze showroom! Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren.

Drijvend Paviljoen

Gelegen aan de Rotterdamse Rijnhaven trekt deze unieke drijvende evenementenlocatie veel aandacht. Het Drijvend Paviljoen bestaat inmiddels al 10 jaar en heeft plaats geboden voor onder andere presentaties, diners en congressen. Voor dit zeer bijzondere bouwwerk is de vraag uitgezet om (vetgedrukt) 62 ritsscreens te plaatsen. Na het accepteren van ons offerte is dit project gerealiseerd met een prachtige resultaat.

drijvend paviljoen

de Hartelborgt

Voor de Rijks Justitiële Jeugdinrichting De Hartelborgt is er opdracht gegeven om (vetgedrukt) 92 ritsscreens te plaatsen. Een ritsscreen is bestendig tegen wind en weert insecten af. De Hartelborgt gevestigd in Spijkenisse heeft deze vraag bij ons uitgezet en is tevreden met het resultaat.

Hartelborgt spijkenisse

Rijkswaterstaat rijswijk

Voor de Rijkswaterstaat Water, Verkeer en Leefomgeving, locatie Rijswijk was de wens om 312 rolgordijnen te plaatsen. Rolgordijnen zorgen voor een mooi gefilterd licht in de verschillende ruimtes en geven een professionele sfeer aan het gebouw van zowel binnen als buiten.

Rijkswaterstaat rijswijk

Rechtbank Rotterdam

In opdracht van de rechtbank Rotterdam werden maar liefst 53 sheerlights geplaatst. Deze stijlvolle raamdecoratie past perfect bij het prachtige gebouw aan de voet van de Erasmusbrug.

Rechtbank rotterdam

IND rotterdam

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (kortweg bekend als IND) in Rotterdam heeft de vraag uitgezet om 21 sheerlights te plaatsen. De vestiging gelegen aan Rotterdam Centraal heeft na de realisatie veel voordelen aan deze vorm van zonwering. Naast een stijlvolle afwerking biedt de sheerlight ook bescherming tegen zonlicht en warmte en neemt deze ook niet veel ruimte in beslag.

IND loket rotterdam

DUO rotterdam

Het Dienst Uitvoering Onderwijs biedt op hun locatie de mogelijkheid om staats- en inburgeringsexamens te geven. In het gebouw aan de Weena in Rotterdam was er de behoefte aan het aanleggen van 19 sheerlights en 14 screens.

duo weena rotterdam

Oostmaaslaan rotterdam

De Oostmaaslaan in Rotterdam staat bekend om de mooie woningen en appartementencomplexen. De wens was om de woningen te voorzien van 65 uitvalschermen en 83 screens.

oostmaaslaan rotterdam