Overige diensten

Naast het leveren van binnen- en buitenzonwering zijn we ook gespecialiseerd in het monteren van andere producten. Hieronder geven we u een overzicht van overige diensten die wij leveren.

Vrijblijvend een afspraak inplannen?

Voor meer informatie, of om vrijblijvend een afspraak met ons in te plannen kunt u gerust contact met ons opnemen. U bent ook van harte welkom in onze showroom! Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren.

Producten

Solamagic terrasverwarming

Terrasverwarming

Met behulp van goede terrasverwarming is het mogelijk om heel het jaar door van uw terras gebruik te maken, ook in de wintermaanden. Ako Sol is gespecialiseerd in het bepalen van de strategie en in het monteren van uw terrasverwarming.

Somfy systemen

Somfy Systemen

Met behulp van Somfy systemen bent u in staat om al uw zonwering en raamdecoratie elektrisch te bedienen. Ook is het mogelijk om uw producten op afstand te bedienen met behulp van de mobiele app van Somfy.

Voorbouw rolluik

Rolluiken

Ako Sol is gespecialiseerd in het monteren van alle soorten rolluiken. De motoren zijn elektrisch bedienbaar en worden gratis geleverd bij het product.

Diensten

Reparation

Reparatie

U kunt helemaal gratis een afspraak inplannen om het probleem met uw zonwering te achterhalen. We zullen dan samen de beste oplossing bepalen voor uw probleem.

onderhoud

Onderhoud

Het is ook mogelijk om de onderhoudsbeurten voor uw zonwering en raamdecoratie door ons te laten verzorgen. Dit kan variëren van schoonmaakwerkzaamheden tot het vervangen van onderdelen.

Guarantee

Garantie

Alle buitenzonwering komt standaard met 5 jaar garantie. Daarnaast krijgt u bij alle binnenzonwering 2 jaar garantie. Natuurlijk leveren wij ook verschillende producten die gegarandeerd wind- en stormvast zijn.