Tevreden klanten sinds 1974

Merken en Partners

Bij Ako Sol werken we alleen met de allerbeste merken op het gebied van zonwering. Hieronder wordt per categorie aangegeven welke merken geïnstalleerd kunnen worden. Ontbreekt er een gewenst merk of heeft u vragen over bepaalde producten? Neem gerust contact met ons op en dan kunnen wij samen kijken naar een passende oplossing.

Vrijblijvend een afspraak inplannen?

Voor meer informatie, of om vrijblijvend een afspraak met ons in te plannen kunt u gerust contact met ons opnemen. U bent ook van harte welkom in onze showroom! Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren.

Binnenzonwering Merken

zonnelux logo

Zonnelux

Zonnelux is al sinds 1974 actief op het gebied van raamdecoratie. Het familiebedrijf biedt een zeer breed assortiment aan van kwalitatieve raamdecoratie, waardoor er voor ieder raam een passende oplossing is. Ako Sol Zonwering is een flagshipstore van Zonnelux, wat betekent dat wij expert zijn in het monteren van het complete assortiment.

Keje logo

Keje

Alle producten van Keje worden ontwikkeld in Nederland, waardoor de producten een zeer korte levertijd hebben. Alle raamdecoratie van Keje is van zeer hoge kwaliteit. De horren hebben bijvoorbeeld een uniek aluminium profiel, waardoor ze op een erg kozijnvriendelijke manier gemonteerd kunnen worden.

abz logo

ABZ

Het assortiment van ABZ bestaat uit verschillende stijlvolle raamdecoratie die unieke oplossingen voor ieder raam biedt. Dankzij onze ervaring en deskundigheid kunnen wij dus ook passend advies geven voor uw situatie.

Buitenzonwering Merken

verano logo

Verano

Verano is als bedrijf actief in maar liefst 13 landen en heeft meer dan 400 werknemers. Vanwege de enorme productiecapaciteit heeft Verano een erg breed assortiment aan zonwering en raamdecoratie. Het doel van Verano is om iedereen het echte thuisgevoel te kunnen geven.

betalux logo

Betalux

Een markies van Betalux staat gegarandeerd voor een topproduct dat tevens duurzaam is. Bij het fabriceren van markiezen wordt gebruik gemaakt van de beste kwaliteiten en high-end technologie. Door het optimale productieproces is Betalux ook in staat om tijdens het hoogseizoen tijdig te leveren. Het assortiment biedt dan ook een breed scala aan typen markiezen en kleuren waar uit te kiezen valt.

heroal logo

Heroal

De rolluiken in het assortiment van Heroal zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en soorten. De kleuren van de rolluiken kunnen aangebracht worden met lak of folie. De keuze bestaat hieruit alle RAL-kleuren en de exclusieve kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier.

swela logo

Swela

Het merk Swela is al decennialang actief op het gebied van zonwering. Alle hoogwaardige producten worden in Duitsland geproduceerd. Het textiel wordt geweven in hun eigen fabriek in Emsdetten en kan naar wens geverfd, gedrukt en/of gecoat worden.

velux logo

Velux

VELUX bestaat al meer dan 75 jaar en produceert nog altijd met passie zonwering van hoge kwaliteit.  Alle onderdelen zijn met zorg ontworpen, gefabriceerd en uitvoerig getest op veiligheid, waterdichtheid en luchtdichtheid, waardoor het eindresultaat zeer duurzaam en kwalitatief is.

tibelly logo

Tibelly

Het merk Tibelly is gespecialiseerd in het ontwikkelen van doeken voor zonwering. Hier staat u voor de ruime keuze uit 127 doektypen speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt. Tevens is het assortiment nog in veel kleuren en dessins beschikbaar.

dickson logo

Dickson

De doeken die Dickson aanbiedt zijn van uitermate hoge kwaliteit en bestaan uit verschillende collecties. Elk collectie maakt onderscheid in de geweven stof, design en bestendigheid tegen o.a. uv-straling, water en vlekken

Hylas logo

Hylas

Hylas heeft een scherp oog voor detail en stelt hoge eisen aan de eigen productie, om aan alle uiteenlopende klantwensen te voldoen. Ze blijven zichzelf dan ook ontwikkelen, en blijven altijd op zoek naar technieken waarmee het anders, slimmer en efficiënter kan.

Technologie en Motoren

somfy logo

Somfy Systemen

Somfy is inmiddels actief in 58 landen en heeft meer dan 6000 medewerkers. Dankzij voortdurende innovatie zijn hun motoren en technologie heeft Somfy momenteel meer dan 50 miljoen tevreden gebruikers.

Elektrisch bedienbaar

Alle zonwering en raamdecoratie die wij aanbieden zijn elektrisch bedienbaar door middel van Somfy systemen. Dit kan door middel van een stijlvolle schakelaar of afstandsbediening die op een gewenste plek gemonteerd kan worden.

Op afstand via de Somfy App

De Somfy systemen kunnen ook op afstand bediend worden. U kunt uw zonwering en raamdecoratie dus individueel instellen op een moment die u uitkomt.