Buitenzonwering

Het brede assortiment van Ako Sol is geschikt voor ieder interieur. Trendy, klassiek, sfeervol of zakelijk, er zal altijd een passende oplossing mogelijk zijn. Hieronder een greep uit de diverse mogelijkheden.

Alle buitenzonwering wordt binnen 4 weken geleverd!

Vraag gerust een offerte aan

Voor meer informatie, of om vrijblijvend een afspraak met ons in te plannen kunt u gerust contact met ons opnemen. U bent ook van harte welkom in onze showroom! Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren.

Populaire buitenzonwering

Markies

Markiezen

Terrasoverkapping

Terrasoverkappingen

Screens

Screens

knikarmscherm

Knikarmschermen

Markiezen

Markiezen

Naast een uitstekende vorm van zonwering, brengt de markies een stijlvol oogpunt voor uw pand. De kapconstructie brengt een authentieke uitstraling naar buiten en biedt daarnaast uitstekend bescherming tegen zonlicht en warmte.

Uitvalscherm donker

Uitvalschermen

Uitvalschermen bieden bescherming tegen felle zonlicht en de bijbehorende warmte. Van de uitvalschermen zijn verschillende constructies beschikbaar variërend in de hoeveelheid warmte en licht die wordt doorgelaten.

Knikarmscherm buiten

Knikarmschermen

Knikarmschermen zijn ideaal voor grote oppervlakten. Uw tuin of terras is geschikt voor het plaatsen van knikarmschermen. Hiermee wordt u voorzien van bescherming tegen regen en kunt u beter inspelen op de grootte van de schaduw.

Screens donker

Screens

Een screen is een ideale vorm van zonwering om ruimte aan de buitenzijde van de woning te beperken. Een bijkomend voordeel is dat lichtinval van alle hoeken geblokkeerd wordt. Bijgaand wordt de screen geïnstalleerd met een doek waarbij de omgeving alleen van  binnen naar buiten geobserveerd kan worden.

Terrasoverkapping

Terrasoverkappingen

Last van wind(vlagen) wanneer u lekker op het terras zit? Met een terrasoverkapping is dat probleem verleden tijd. Een terrasoverkapping biedt uitstekende bescherming tegen wind en zon. Voor alle afstellingen en varianten kunt u meer informatie opvragen of een offerte aanvragen.

windscherm image

Windschermen en Schuttingen

Bescherm uw terras tegen wind met behulp van onze windschermen en schuttingen. Op deze manier kunt u tot laat in de avond genieten van mooi weer zonder last te hebben van een koude wind.