Binnenzonwering

Het brede assortiment aan binnenzonwering en raamdecoratie van Ako Sol is geschikt voor ieder interieur. Trendy, klassiek, sfeervol of zakelijk, er zal altijd een passende oplossing mogelijk zijn. Hieronder een greep uit de diverse mogelijkheden.

Vraag gerust een offerte aan

Voor meer informatie, of om vrijblijvend een afspraak met ons in te plannen kunt u gerust contact met ons opnemen. U bent ook van harte welkom in onze showroom! Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren.

Populaire binnenzonwering

Shutters closeup

Shutters

Sheerlight closeup

Sheerlight

Rolgordijnen closeup

Rolgordijnen

jaloezieen closeup

Jaloezieën

Jaloezieen

Jaloezieën

Jaloezieën zorgen voor een strakke en elegante uitstraling. Zowel gesloten als geopend doen de jaloezieën hun werk uitstekend. Enerzijds kunt u de jaloezieën gebruiken voor weerkaatsing van het zonlicht, zo houdt u de warmte buiten. Anderzijds kunt u optimaal gebruik maken van het zonlicht om uw huis te verwarmen.
shutters zonnelux

Shutters

Een kamer met daglicht regulerende shutters verandert in een oase van stijl en rust. De hoogwaardige kwaliteit van shutters vindt men terug in de perfecte afwerking van dit geheel in Europa geproduceerde product. Met onze moderne productieafdeling staan wij niet alleen garant voor een uitstekende kwaliteit, maar ook voor een snelle levertijd en service. De montage van de shutters wordt vanzelfsprekend professioneel en vakkundig uitgevoerd.
Lamellen binnenzonwering

Lamellen

Verticale lamellen zijn ideaal voor elke denkbare ruimte, in het bijzonder voor grote raampartijen. Lamellen zijn toepasbaar op rechte, ronde en trapezium ramen. Geen enkel ander product combineert functionaliteit en sfeer zo goed als lamellen. In gesloten stand geniet u van uw privacy, terwijl ze in open stand een prachtig gefilterd daglicht geven. 

plissegordijnen

Plisségordijnen

Door de mogelijkheid om zowel een transparante stof als een verduisterende stof in 1 product te plaatsen zijn plisségordijnen een perfect product voor de slaapkamer. Daarnaast geeft het ook enorm veel sfeer aan bijvoorbeeld woonkamers, keukens en kantoren. Met plissés bepaal je zelf de hoeveelheid lichtval met behoud van je privacy.

Rolgordijn lichtinval

Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat zijn een traditioneel product welke heel goed gecombineerd kunnen worden met overgordijnen. U bepaalt zelf de hoeveelheid licht en privacy, omdat u het rolgordijn tot op iedere gewenste hoogte kunt afrollen. Met rolgordijnen kunt u kiezen voor optimale verduistering, of juist transparantie in combinatie met een prachtig gefilterd daglicht.

Sheerlight binnenzonwering

Sheerlight

Sheerlight is de elegantie van voile stoffen met de licht-regulerende eigenschappen van een horizontale jaloezie. Met een sheerlight op maat haalt u het beste van twee werelden in huis: elegantie en functionaliteit. Door een unieke constructie zweven de lamellen tussen beide voiles, waardoor u een mooi ongehinderd zicht naar buiten houdt. Op elk moment van de dag regelt u zelf het perfecte evenwicht tussen privacy en licht.

Vouwgordijnen binnenzonwering

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat zijn een elegant product en zijn toepasbaar voor verschillende ruimtes. Voor keukens, woonkamers en slaapkamers is het een perfect product. In onze collectie vindt u verschillende transparanties en diktes van stoffen. Door de keuze uit de grote collectie stoffen en doordat u zelf kunt bepalen tot op welke hoogte u het vouwgordijn laat zakken, bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval in uw ruimte.